maanantai 14. maaliskuuta 2011

Viikonlopusta

Hieman viikonlopun kuulumisia.

Perjantaihan minulla menikin suurimmaksi osaksi töissä, ihanat 11h.. Mahtava yllätys kuitenkin odotti minua kotona, rakas Koira oli koko päivän yksin luonani, eikä ollut tuhonnut mitään! <3
Sää ei ollut mikään hyvä, pakkasta, tuulta ja lumipyry. Lähdimme kuitenkin tuiskua vastaan ja kävimme tunnin lenkin, sen jälkeen kasvoni olivat jo niin jäässä että oli pakko päästä sisälle lämmittelemään.
Loppuillan vietimme rauhallisesti kotosalla, leikkien ja harjoitellen, ja lopulta minä koneelle, Koira sylissäni.
Kunnes, yöllä herään painajaiseen, katson kelloa, 03.20. Miehen piti tulla luokseni baarin jälkeen,ja koska häntä ei näkynyt ajattelin soittaa ettei mitään ole tapahtunut.. Tämä oli kuitenkin virhe.
Mies ei heti vastannut, vaan soitti hetken kuluttua takaisin, aivan raivona ja kännissä. Hän oli mennyt huoran luokse. (tyttö,joka on kihloissa,ja jonka kanssa miehellä oli salasuhde)
Tietysti suutuin,olihan hän luvannut ettei ole tytön kanssa enää missään tekemisissä, ja kuitenkin oli sen luona. Sanoin jatkavani unia.
Pian veljeni soitti, tule hakemaan mies! Ihmettelin veljeni outoa äänen sävyä ja nousin hakemaan miehen.. kun pääsin pihaan, näin että veljeni oli kaatunut lumeen, ajattelin että humalassa kompastunut. Sitten huomasin, veljeni ja mies sotivat sanoilla.. Kun mies tuli autoon, hän ei suostunut kertomaan mitä oli tapahtunut. Myöhemmin sain kuulla että veljeni oli käskenyt miestä pitämään minua hyvänä ja mies oli suutuspäissään käynyt veljeni kurkkuun.


Lauantai meni väsyneenä töissä, 12h putkeen. Kun kuitenkin pääsin töistä, hain Koiran mieheltä luokseni ja aloin hemmotella itseäni, kynsi ja kasvonaamio, jonka jälkeen ihanat uudet tekokynnet paikoilleen. Tarkoitukseni oli lähteä nais seurueella viihteelle, ulkoiluttamaan uusia saappaitani :)
Pian olin valmis lähtöön, vein koiran illaksi hoitoon ja aloitin illan ajelulla ystäväni kyydissä. Kävin toisen ystävättäreni luona iltaa istumassa ja rupattelemassa, pian lähdimmekin taas ajelulle ja haimme lisää naisia seuraan baariin.
Tulihan sitä otettua, mutta kyllä pidettiin hauskaakin! Tanssimme, juttelimme, tanssimme, selvitimme riitoja ja tanssimme!
Jatkoillakin käytiin ja selvitettiin loppuillan tapahtumia (ulkomaalaisjoukko kävi eräiden seurueemme henkilöiden kimppuun) sekä pidimme vielä hauskaa.
Aamuyöllä sitten lähdimme kotia kohti, jotta kuski ei ihan sammuisi rattiin, kävimme vielä hakemassa miehen luokseni (en tiedä miksi halusin hänen viereensä!) ja nukkumaan, jota kestikin su iltaan asti! Tulipahan ainakin univelat nukuttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti